Helhetlig kommunikasjon i flere kanaler gir gode resultater

Kampanjer zzokjeden Buddy
Kampanjer i tradisjonelle kanaler er et velkjent og velprøvd virkemiddel – men effekten styrkes betydelig i kombinasjon med digitale medier.

Zookjeden Buddy består av over 30 dyrebutikker over hele landet. De satser på et stort varesortiment og engasjerte medarbeidere med høy faglig kompetanse, som vil sørge for at din bestevenn får den beste pleie! Buddy er en butikkjede med et stort hjerte, men det handler jo også om å flytte varer – og da er målrettede Cross Media – kampanjer et viktig virkemiddel for å oppnå målene. 
 

En god kampanje kan bestå av mange elementer. Createurene utarbeider blant annet:

 
  • Kampanjekonsept
  • Design og utforming av alt kampanjemateriell
  • Digital markedsføring
  • Sosiale medier
  • Materiell til kundeklubben Buddy Club
  • Optimalisert webside

Et fengende kommunikasjonskonsept!

Alle kampanjer vi utarbeider for Buddy forankres i et overordnet kommunikasjonskonsept: Bestevenner fortjener det beste! En vellykket kampanje vil både selge produkter og styrke Buddys merkevare. Kundene skal føle seg trygge på at hos Buddy får de både produkter, kundeservice og råd av høyeste kvalitet. For å underbygge dette varieres de ulike kampanjene i løpet av året: enkelte er rene salgskampanjer, mens andre kampanjer kan fokuserer på sesongbaserte tips og råd, eller spesielle tilbud til medlemmer av kundeklubben.

Ønsker du å nå din markedsmål raskere, billigere og mer effektivt?
 

Innsikt i kundereisen påvirker budskapene

Det legges også stor vekt på interaksjonen og den nære relasjonen mellom mennesker og dyr i Buddys kommunikasjon. Digital markedsføring rettes mot segmenterte målgrupper, slik sørger vi for at de ulike budskapene henvender seg til rett publikum. All digital markedsføring blir analysert og målt underveis i kampanjene, for å sikre fornuftig bruk av ressursene.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Kampanjer gir økt salg!

Vi jobber for at våre kunder skal oppnå sine mål gjennom målrettet og strategisk kommunikasjon. Målbare resultater beviser effektiviteten av kampanjene vi utarbeider for Buddy: De gir markant økt besøk både i butikkene og på Buddys hjemmeside, og økt salg av produkter!
 
Kontakt oss
Epost*
Telefon*
Henvendelsen gjelder:
Del denne siden på:
Følg createurene på:
følg oss på facebook
følg oss på g+
følg oss på linkedin
følg oss på twitter

Hold deg oppdatert!

Kontaktinformasjon:
Createurene Kommunikasjon og reklame AS
Adresse: Hvamstubben 17
2013 Skjetten
Norge

Telefon: + 47 64 83 27 00