Helhetlig kommunikasjon i flere kanaler gir gode resultater

Kampanjer zzokjeden Buddy
Kampanjer i tradisjonelle kanaler er et velkjent og velprøvd virkemiddel – men effekten styrkes betydelig i kombinasjon med digitale medier.

Zookjeden Buddy består av over 30 dyrebutikker over hele landet. De satser på et stort varesortiment og engasjerte medarbeidere med høy faglig kompetanse, som vil sørge for at din bestevenn får den beste pleie! Buddy er en butikkjede med et stort hjerte, men det handler jo også om å flytte varer – og da er målrettede Cross Media – kampanjer et viktig virkemiddel for å oppnå målene. 
 

En god kampanje kan bestå av mange elementer. Createurene har bl.a. utarbeidet:

 
  • Kampanjekonsept
  • Design og utforming av alt kampanjemateriell
  • Digital markedsføring
  • Sosiale medier
  • Materiell til kundeklubben Buddy Club
  • Optimalisert webside

Et fengende kommunikasjonskonsept!

Alle kampanjer vi har utarbeidet for Buddy ble forankret i et overordnet kommunikasjonskonsept: Bestevenner fortjener det beste! En vellykket kampanje vil både selge produkter og styrke Buddys merkevare. Kundene skal føle seg trygge på at hos Buddy får de både produkter, kundeservice og råd av høyeste kvalitet. For å underbygge de ulike kampanjene i løpet av et år er det variasjon: Enkelte som rene salgskampanjer, mens andre kampanjer fokusert på sesongbaserte tips og råd, eller spesielle tilbud til medlemmer av kundeklubben.

Ønsker du å nå din markedsmål raskere, billigere og mer effektivt?
 

Innsikt i kundereisen påvirker budskapene

Det er lagt stor vekt på interaksjonen og den nære relasjonen mellom mennesker og dyr i Buddys kommunikasjon. Digital markedsføring ble rettet mot segmenterte målgrupper, slik at de ulike budskapene henvendte seg til rett publikum. All digital markedsføring er analysert og målt underveis i kampanjene, for å sikre fornuftig bruk av ressursene.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Kampanjer gir økt salg!

Vi jobber for at våre kunder skal oppnå sine mål gjennom målrettet og strategisk kommunikasjon. Målbare resultater beviser effektiviteten av kampanjene vi har utarbeidet for Buddy: Markant økning i besøk både i butikkene og på Buddys hjemmeside, og økt salg av produkter!
 
Kontakt oss
Del denne siden på: