SEO-suksess! Asker og Bærum Taxi og Nedre Romerike Taxi øker konkurransekraften

SEO-suksess! Asker og Bærum Taxi og Nedre Romerike Taxi øker konkurransekraften
Selskapenes rangering hos Google er avgjørende for antall bestillinger av taxi.
Taxus er en tjenesteleverandør til bl.a. taxiselskapene Asker og Bærum Taxi og Nedre Romerike Taxi. Taxus har som primæroppgaver å drifte callsenter, datatekniske løsninger, kredittsalg og andre administrative oppgaver for taxiselskapene.

Taxinæringen er svært konkurranseutsatt, og kampen om kunden blir tøffere for hver dag som går. Selskapenes rangering for ulike søk i Google er helt avgjørende for antall bestillinger av taxi, og Createurene har gjennom bl.a. nye nettsider og søkemotoroptimalisering bidratt til at selskapene har bedret sine plasseringer betydelig. Den økte konkurransekraften har resultert i langt flere kunder.

I tillegg har Createurene bl.a. designet ny logo og visuell profil for Taxus, utviklet et eget intranett for taxiselskapene og implementert priskalkulator på de to selskapenes nettsider.
 

Det ble besluttet å utvikle:

  • Differensierende merkevarestrategi
  • Nytt navn
  • Ny logo og visuell profil
  • Et nytt og tydelig kommunikasjonskonsept
  • Ny webside 
taxus-createurene


Lokal og unik identitet dannet grunnlaget for logo og visuell profil

Vi startet prosessen med å lage en merkevarestrategi hvor alle ansatte deltok slik at prosess og løsninger var godt forankret, men også for at vi skulle forstå forutsetningene og bli kjent med kulturen. Createurene har lang erfaring med utvikling av merkevarer og har stor respekt for bedriftskultur og menneskene bak merket. 

Ta kontakt for mer info om vår metodikk rundt SEO.
 
Kontakt oss
Del denne siden på: