Forstå SEO anno 2023 – med AI og E-E-A-T

I 2023 vil SEO-innholdsproduksjon bli påvirket av to faktorer:
AI og E-E-A-T. Hvis du kombinere disse riktig blir Google fornøyd.


22. mars fra 09.00 til 11.00 gir vi deg en unik mulighet til å lære hvordan du kan skrive gode SEO-tekster tilpasset standarder for 2023. Createurene og Klatre samarbeider om å tilby et gratis webinar, hvor vi gir nyttig informasjon om hvordan du kan lage tekster som er søkemotorvennlige – men menneskelige.


Som du kanskje vet, ble det i 2022 lansert AI-chatroboter som kan generere innhold for nettsider. Omtrent samtidig lanserte Google en ny algoritmeoppdatering kalt E-E-A-T. Denne oppdateringen tar hensyn til at tekstene skal være menneskelige og av god kvalitet. For å sikre en god rangering i søkemotoren, er det derfor viktig å forstå hva som kreves av innholdet.

I webinaret vil vi forklare den nye algoritmen og gi deg tips om hva du bør ta hensyn til når du skriver SEO-tekster. Vi vil også vise deg hvordan du kan benytte AI-chatroboter for å produsere gode og menneskelige tekster som Google vil sette pris på.

Webinaret vil være en uvurderlig ressurs for deg som ønsker å forbedre din SEO-tekstproduksjon i 2023. Vi oppfordrer deg til å melde deg på og delta i diskusjonene slik at du kan få mest mulig ut av denne unike muligheten.

 

Meld deg på webinaret, ved å fylle ut skjemaet under 🔽