Grafisk Design

- detaljer som betyr mer enn du tror

Grafisk Design

- detaljer som betyr mer enn du tror

Godt grafisk design selger!

Createurene har lang erfaring og høy kompetanse innenfor faget grafisk design. Vi skaper identitet og gjenkjennelighet, og kan gi bedrifter, tjenester og produkter et konkurransefortrinn i form av unike, visuelle uttrykk. Profesjonelt grafisk design bidrar både til positiv oppmerksomhet og økt salg.
 

Profesjonelt grafisk design skaper et sterkere bånd til merkevaren

Å bruke profesjonelle designere til utforming sender tydelige signaler både til målgruppen og til selskapets ansatte om profesjonalitet og ambisjonsnivå. Trenden er sterkt økende og norske selskaper har de siste årene vært flinke til å bruke design som et verdiskapende og konkurransefremmende virkemiddel.

Grafisk design gror best med solide røtter i en god strategi og med en tydelig ide om hvilket etterlatt inntrykk man ønsker å skape. Målet er å bruke det visuelle språket bevisst for å oppnå en definert følelse eller assosiasjon – uansett om flatene er digitale eller trykte.
karianne-createurene-2016

Trenger du en årsrapport, logo eller profilmanual?

KARI ANNE OLSEN
+47 905 43 434 // karianne@creat.no

Dette kan vi hjelpe deg med innen grafisk design:

Visuell profil

 • Logo
 • Profilmanual
 • Emballasje
 • Årsrapporter

Strategisk design

 • Brosjyrer og kataloger
 • Kampanjemateriell
 • Printannonser
 • Magasiner
 • Messer

Digitale flater

 • Annonser for sosiale medier
 • Nyhetsbrev
 • Nettsider
 • Design for skjerm og film

Tall som beviser:

134

logoer og profilmanualer er designet og produsert av Createurene.

97

års- og kvartalsrapporter er designet og utformet av Createurene.

103

nettsider og kampanjesider er designet og utviklet av Createurene.
Spør oss gjerne om designoppgaver, vi har jobbet med det meste innen grafisk design og er greie å prate med.

Strategisk design tilfører konkurransekraftStrategisk bruk av grafisk design bidrar til en bedre og tydeligere profilering av bedrifter, produkter og tjenester. Ved å forankre det visuelle uttrykket i en merkevarestrategi eller bedriftens kjerneverdier, bygger grafisk design sterkere bånd mellom avsender og mottaker – og tydeliggjør merkets personlighet og identitet.

Grafisk design er mer enn form
Grafisk design er et stort fagområde som i tillegg til strategisk formsans, også krever kompetanse med fargesikring i trykte og digitale flater i tillegg til folie, malte og lakkerte flater. En gjennomtenkt og funksjonell visuell profil sikrer identiteten i alle kanaler. Våre designere har både erfaringen og kompetansen og kan bidra som gode rådgivere i tillegg til å gjennomføre prosessene.
 

Økt salg og oppmerksomhet

Vi har mange eksempler på designoppgaver som har resultert i økt salg og oppmerksomhet, men også merkbar økt stolthet og begeistring blant egne ansatte. Noe som i seg selv har en stor verdi.
 
Se noen utvalgte eksempler på grafisk design

La oss lage noe bra sammen!

Dette sier kundene våre om oss:

«Createurene er for oss en samarbeidspartner som virkelig leverer. De er ryddige, strukturerte og kreative i sin prosess med våre trykksaker og øvrig kommunikasjon og vi anbefaler gjerne firmaet som en foretrukken samarbeidspartner. Createurene fremstår også som en profesjonell sparringspartner og dyktig rådgiver og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi til nå har hatt igjennom flere år.»
_____________

Kirsten Lundem, kommunikasjonsrådgiver
ØRAS, Øvre Romerike Avfallsselskap IKS

Noen av våre jobber