Burmeister

Nettside, nyhetsbrev og kampanjer

Burmeister er et selskap som leverer metallprodukter til norsk industri og byggevirksomhet – innenfor så vidt forskjellige kategorier som byggegjerder, gitterrister, strekkmetall, perforerte plater, trådgitter, sikteduk, dreneringsrenner og trapper/gangbaner/leidere.

Markedsføring

Konkurransen i markedet er betydelig, med ulike aktører og leverandører innenfor de forskjellige kategoriene. Burmeister valgte Createurene som samarbeidspartner allerede i 2015 – for å øke konkurransekraften og få en tydeligere og bedre posisjon i markedet.
 
Burmeister opplevde en salgsøkning på nesten 30 % allerede i 2016 – når strategi og virkemidler ble satt ut i liv. Siden den gang har det vært en betydelig salgsvekst.

Ny nettside

I 2023 fornyet vi nettsiden til Burmeister. Vi leverte en moderne og visuelt tiltalende nettside som harmoniserte perfekt med Burmeisters visuelle profil og markedsstrategi, og styrket deres digitale tilstedeværelse på en effektiv måte.

Nyhetsbrev

Vi produserer og sender regelmessig ut nyhetsbrev for Burmeister. Gjennom nyhetsbrevene deler vi viktige oppdateringer, nylige prestasjoner, og relevante bransjenyheter. Vårt mål er å holde Burmeisters målgruppe informert og engasjert, samtidig som vi skaper en direkte forbindelse med kundene gjennom verdifullt innhold og relevant informasjon. Med fokus på skreddersydde nyhetsbrev tilpasses innholdet etter målgruppens interesser og behov, og vi sikrer en effektiv og målrettet kommunikasjon for Burmeister.

Kampanjer og annonser

Vi har også ansvaret for å utforme engasjerende annonser og effektive kampanjer for Burmeister, med fokus på å fremheve deres unike verdier og produkter, samt tiltrekke seg relevante målgrupper. Vår kreative tilnærming og strategiske planlegging sikrer at annonsene skiller seg ut i markedet, og at kampanjene når målgruppen på tvers av relevante plattformer. Vi legger vekt på å skape meningsfulle budskap og visuelle elementer som resonnerer med Burmeisters målgruppe, og gjennom løpende analyse og optimalisering sikrer vi at kampanjene oppnår maksimal effekt og synlighet.

Fra ikoner til brosjyrer

I løpet av årene har vi hatt gleden av å produsere en omfattende rekke materiale for Burmeister, som spenner fra skreddersydde ikoner til informativt brosjyremateriell. Vårt kreative team har arbeidet tett med Burmeister for å levere visuelt tiltalende og funksjonelt design, og vi har tilpasset materialet for å imøtekomme deres spesifikke behov og visjon. Vi streber alltid etter å levere kvalitetsdesign som effektivt kommuniserer Burmeisters unike identitet og budskap.

Ellen Onsrud

Har ditt firma behov for å fornye sin visuelle identitet, ta kontakt for en prat!

ELLEN ONSRUD
+47 976 72 248 // ellen@creat.no

Del denne siden på: