ILLUSTRASJONER

Kan visualisere det umulige – og gir et særpreget uttrykk!

Illustrasjoner

Kan visualisere det umulige – og gir et særpreget uttrykk!

Createurene har erfaring med å lage illustrasjoner med særpreg. Våre designere kan skape unike illustrasjoner som passer perfekt til firmaets merkevare og budskap.

Først begynner vi med å forstå kundens mål og ønsker for illustrasjonen. Deretter utvikler vi en kreativ idé og et uttrykk som fanger oppmerksomhet og gir etterlatt inntrykk som ønsket. Det finnes utallige måter å illustrere på; alt fra fotomontasjer, blyantskisser til animerte løsninger. Vi finner det uttrykket du ønsker.
Vi kan hjelpe med å lage illustrasjoner for ulike formål, for eksempel:
  • artikkel
  • visuell profil
  • kampanjer
Vi jobber tett med kunden gjennom hele prosessen for å sikre at illustrasjonen er i tråd med kundens forventninger og mål. Vi gir også råd og anbefalinger for hvordan illustrasjonen kan brukes mest effektivt for å nå målgruppen.

Girlpower! En hyllest til de hardtarbeidende hunnbiene

«Tenk deg, honning er jo egentlig ren girlpower», sier birøkter Mari henrykt. «Ja, kanskje vi kan kan lage en hyllest til de hardarbeidene hunnbiene i kuben?». Sånn var briefen på honningetiketten Mari Du Bidåre ønsket Createurene skulle lage.

Ingen dronning, ingen honning

Vi lekte med bregreper i bie-verdnen og endte med tittelen "Made by roayals". Designet står i stil med at bikubene er plassert ganske urbant – OG Mari sin fasinasjon for streetart. 

Bee my honney

«Honning er den perfekte vertinnegaven», blir bestiller Mari og designer Kari enige om. Vi endte derfor opp med 4 forskjellige etiketter med ulik tematikk, etter hva som passer ditt budskap til verten/vertinnen. De 4 ulike er: Bee my honney, Girlpower, You´re my queen og From queens to a king

Illustrasjon til en kronikk av Dag Hessen

ROAF ønsket en kronikk om fremtidsutsiktene for avfall, i sin årlige utave av Roaf-posten. Vi laget en illustrasjon til artikkelen, hvor Hessen mener den største trusselen mot planeten er troen på at noen andre skal redde den. 

Dårlig vær ble til fin illustrasjon

Etter uker med planlegging måtte art director og fotograf stikke fingeren i jorda og avlyse en fotoshoot som inkluderte 20 statister. På grunn av striregn:/ Heldigvis har vi flinke illustratører på huset! Ellen kastet seg rundt og lagde en utrolig lun og fin illustrasjon av det som egentlig skulle vært et foto.

Hva har flyvende biler med urter å gjøre?

Ikke alle har mulighet til eget drivhus. Men et par urter på kjøkkenbenken kan de fleste klare å få plass til. Denne urtepotten er til de sistnevnte - de som bor på asfalt uten hage. Det ble også utgangspuntet for illustrasjonen vi lagde til potten som lyser når den trenger vann. Urban + jungel = Funky Garden:) Det ble også laget emballasje for ulike frø og jord.

The famous Lillestrøm skyline

En gang i året slippes en egen "byvin" i Lillestrøm. Det produseres 2.000 eksklusive flasker (samme som byens postnummer) så det går ikke mange timene før lageret er tomt! Tidligere var det bilder/illustrasjoner fra ulike lokale kunstnere som preget etiketten, men de siste årene er det designet en tidløs skyline med bygninger og elementer fra Lillestrøm, som gjentas fra år til år. Hvert år bytter etiketten farge og nye elementer legges til i skylinen – slik at den alltid er tidsaktuell.

Dovett for Longyearbyen

"Med et begrenset anlegg og problemer med mye feilkasting i vannklosettene, trengte vi litt fokus på daglig dovett på Svalbard." Createurene fikk i oppdrag å lage et "bæsj, tiss og promp"-kilstremerke som blant annet skulle brukes på barnehager og barneskoler.

Hvorfor kan ikke vegansk sjokolade også SE UT som den smaker godt?

Plamil er en av de få sjokoladene som står i "fri for"-hylla. Etter befaringer i flere matbutikker er det noe som står tydelig ut... "Hvorfor kan ikke alergifritt også SE UT som det smaker godt?!"

Dette ble en av de viktige paramaterene når vi skisset pakningsdesign for Plamil. Det var en utrolig morsom og kreativ prosess, men dessverre stoppet skisseprosessen hos Plamil England.

Ellen Onsrud

Vurderer du illustrasjon til din neste kampanje eller publikasjon?

ELLEN ONSRUD
+47 976 72 248 // ellen@creat.no