Google Ads

– målrettet annonsering

Google Ads

– målrettet annonsering

Hvordan doble antall kunder gjennom
strategisk, digital markedsføring?
SEO eller SEM?
Ja, takk – begge deler!

Å være – eller ikke være!

De fleste kjøp starter i Google – og over 60% av søk gjøres via mobil. God synlighet handler om å ha best mulig plassering i det avgjørende øyeblikket. Som spesialister innen Google Ads og søkemotormarkedsføring leverer vi toppresultater. 


Hvorfor Google Ads?

  • Synlighet i det øyeblikket dine produkter og tjenester søkes
  • Rask vei til økt salg eller henvendelser fra interessenter
  • Lav kostnad i forhold til tradisjonell markedsføring
  • Forstå hvordan kundene orienterer seg før kjøp
  • Google er størst på søkemotormarkedsføring – SEM
karianne-createurene-2016

Snakk med oss om hvordan vi kan bruke Google Ads for å øke salg og henvendelser via nettsiden din.

KARI ANNE OLSEN
+47 905 43 434 // karianne@creat.no

Googlelogo

Tall som beviser:

60%

av alle Google-søk i Norge gjøres på mobiltelefon – minst!

90%

av alle søk i Norge gjennomføres på søkemoteren Google.

0 kr.

koster det å være tilstede med Google Ads. Det er kun klikkene til nettsiden din du betaler for.

Hvordan jobber vi for å skaffe deg leads og salg?

Over 90% av søk i Norge gjøres i Google og stadig flere via mobil. Vi jobber i tett samarbeid med Google og internasjonal ekspertise for alltid å være oppdatert på de siste nyhetene og metodene, og har mye erfaring fra store kunder og kampanjer.
 
Alle våre SEM kampanjer starter med en søkeordsanalyse før vi utvikler mange annonsegrupper med bred dekning på ord og begreper. Kampanjene analyseres og optimaliseres kontinuerlig av våre eksperter.
 

Analyser deg til suksess

Gjennom innsikt og analyser kan vi vise deg hvordan du kan øke salg og henvendelser via nettsiden din med hjelp av SEM/søkemotormarkedsføring. Hvor mange søker etter dine produkter og tjenester? Hvordan søker de? Mange bruker alt for mye penger per konvertering fordi de ikke har tilstrekkelig innsikt i søkemønstre og lønnsomme ord og søkefraser.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om analyse


Long Tail og Fat Head

Søk gjøres ofte med flere ord og setninger, dette kalles long tail. Innsikt i hvilke ord og long tail-søk som har høy relevans og kjøpsintensjon – kontra ord som bare gir mye trafikk. Dette er viktig i forhold til å få så mye relevant trafikk som mulig i forhold til kostnad per kunde.
 
Fathead_Longtail

Hvis du selger peisovn, så er det et relativt dyrt ord som kan gi mye trafikk. Det kalles Fat Head. Selv om ordet peisovn gir mye trafikk er det ikke slik at det nødvendigvis konverterer til mange salg.  Spesifikke søk som for eksempel; peisovn sort stål med bein, kan gi mindre besøk, men langt større konvertering til en lavere konverteringspris. Dette er ett av mange elementer vi analyserer ved utvikling av kampanjer.

 

Hva fokuserer vi på:

  • Analysere vekstpotensialet og konkurrentene
  • Relevante kostnadseffektive ord og fraser
  • Remarketing – synlighet ovenfor kunder som har forlatt websiden
  • Høy kvalitet på annonsekonto og annonser – CTR
  • Analyse og rapportering – tett oppfølging av kunde

Lurer du på hvor mange som søker dine produkter og tjenester – ta kontakt. Vi sender deg en gratis og uforpliktende analyse!


Performance – Google Ads på provisjon – eller no cure – no pay!

Som et av få selskaper i Norge kan vi levere leads og salg på ren provisjon. Vi tar hele jobben og all økonomisk risiko. Du betaler kun per godkjente leads eller salg. Metoden benyttes av mange store kjeder og også kan passe små selskap. Vi analyserer oss frem til hva et leads eller salg vil koste og lager en avtale – du betaler kun for godkjente leads og salg.

Lær mer om Perfomance og provisjonsbasert søkemotormarkedsføring


Andre former for digital provisjonsbasert annonsering

Vi har flere metoder for provisjonsbasert annonsering i ulike kanaler. Alle er basert på at man som kunde kun betaler for det som gir effekt i form av salg eller andre avtalte former for henvendelser. Vi benytter anerkjente selskaper og verktøy for måling slik at du som kunde har god innsikt og kan være trygg på at du får høy ROI.

Ta kontakt for mer info om content og affiliate

La oss lage noe bra sammen!

Dette sier kundene våre om oss:

«Det hjelper ikke om du er verdensmester engang, hvis ingen vet om deg. Da får du ikke nok kunder. Createurene har vist oss at de har kunnskap til å hjelpe oss til å bli synlige igjen på det digitale markedet. Vi har fått god hjelp og mange tips fra små, men viktige detaljer til de større tingene.»
_____________

Jørgen Sando, Gullsmedmester
Gullsmed Sando

Noen av våre jobber