FRESH & EASY

Ny logo og profil

Visste du at en gjennomsnittlig familie kan spare opptil 11.000 kroner i året ved å kaste mindre mat? Fresh & Easy Påleggsrack er en praktisk løsning som holder maten fersk lengre og gir deg bedre oversikt slik at du kaster mindre mat og dermed sparer penger. Med dette som bakgrunn laget vi visuell profil for det nye norskproduserte påleggsracket Fresh & Easy.

Visuell profil

I utformingen av den visuelle profilen for Fresh & Easy var hovedfokuset vårt rettet mot de særegne produktfordelene til påleggsracket. Ut over å forenkle hverdagen for brukerne, understreker det også bærekraftig matoppbevaring og bidrar til å redusere matsvinn. Å etablere en tydelig identitet er essensielt for å skille seg ut og vinne tillit hos kundene. Vi har nøye utvalgt farger, fonter og grafiske elementer som resonnerer med det unike ved Fresh & Easy-produktene. Dette har resultert i en enhetlig visuell stil som gjenspeiles på emballasje, nettsider og markedsføringsmateriell.

Emballasje

Pakningsdesign er avgjørende for å tiltrekke seg oppmerksomhet, formidle informasjon og skape en positiv opplevelse for forbrukerne. Nøkkelen til vellykket pakningsdesign inkluderer tydelig kommunikasjon, visuell appell og funksjonalitet, og det har vært vårt fokus i utvikling av emballasjen for Fresh & Easy påleggsracket.

Brukervennlig nettbutikk

 

En vellykket nettbutikk krever grundig planlegging og oppmerksomhet på detaljer. Utviklingen av Fresh & Easy sin nettbutikk har prioritert brukervennlighet ved å sikre en enkel navigasjon på nettstedet. Med tanke på at 70% av brukerne får tilgang via mobiltelefon, er nettbutikken optimalisert for ulike enheter for å sikre en sømløs opplevelse uansett plattform.

Lanseringskampanje med film

Vi har laget et utvalg filmer for Fresh & Easy som fremhever produktfordelene. Filmene er laget i ulike formater og tilpasset for nettsiden og sosiale medier.
Ellen Onsrud

Har ditt firma behov for å fornye sin visuelle identitet, ta kontakt for en prat!

ELLEN ONSRUD
+47 976 72 248 // ellen@creat.no

Del denne siden på: