20_Ads_AI

Kunstig intelligens, et nytt gir til Google Ads

Createurene legger vekt på å være innovative og resultatdrevne og har nå tatt i bruk en metode som gir et ekstra gir til kunder som annonserer i Google Ads.
 
I praksis kutter vi betalinger for klikk i tidsperioder som ikke har generert salg og henvendelser. 

Vår optimaliseringsmetode kan gjennom kunstig intelligens (AI) gjennomgå historisk data fra din Google Ads Konto og systematisk optimalisere budene ut fra de beste tidspunktene, for eksempel fra de siste 6 månedene du har fått salg eller kundehenvendelser. Tilbakemeldinger fra kunder som har tatt dette i bruk har vært svært positive. Det er effektivt, men også et rimelig verktøy å ta i bruk.

Et heatmap gir over når du burde investere pengene dine i Google Ads.
Et heatmap gir oss oversikt over når du burde investere pengene dine i Google Ads. Slik blir man best når det gjelder. 
 

27% høyere omsetning

Våre kunder har rapportert 27% høyere omsetning etter bruk av AI-metoden, sammenlignet med før. 

Løsningen sørger for at ditt annonsebudsjett ikke blir brukt opp i lavsesong på døgnet, men sparer mest til de tidsperiodene som har størst sannsynlighet for salg/kundehenvendelser. Samtidig har vi sett at kost per salg/konvertering (CPA) har blitt redusert med inntil 30%.

Vi kan også gi deg en full analyse av nettsiden din >
 

Ønsker din bedrift å teste dette gratis i 30 dager?

Våre utviklere og designere sørger for at merkevaren din utnytter alle muligheter som ligger i de digitale plattformene vi jobber med. 

Som digitalbyrå jobber vi kontinuerlig med å gjøre endringer, tilpasninger og forbedringer i en kampanjeperiode – basert på egne verktøy for statistikk og analyse for de plattformene kampanjene kjøres på.

Fyll inn kontaktskjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Createurene er et fullservicebyrå. Vi leverer alle tjenester en moderne bedrift trenger for god og effektiv markedsføring.

 

Ta kontakt med oss