Digital markedsføring

– innsikt og analyse er nøkkelen til suksess

Digital markedsføring

– innsikt og analyse er nøkkelen til suksess

Kundecase SEO
Ny SEO strategi økte besøket med 147%
Søkemotoroptimalisering
SEO –  beliggenhet i verdens viktigste handlegate
Søkemotormarkedsføring
Best mulig plassering – i avgjørende øyeblikk
Kundene har aldri hatt mer rett enn nå!
15 års erfaring med digital markedsføring har lært oss at svaret alltid ligger hos kundene. Ved å forstå kundereisen kan vi gi gode beslutningsgrunnlag til våre kunder. Måle- og analyseverktøy avdekker hvilken del av markedsføringen din som er mest kostnadseffektiv. Verktøyene gir også god innsikt til eventuelle forbedringer av nettstedet ditt for å øke konverteringsraten. 

Kunnskapen vår om de forskjellige kanalene, samt analyser, målinger og oppfølging, bidrar til en sunn og effektiv forvaltning av markedsbudsjettet ditt. Kunden bestemmer, vår jobb er å forstå og tilrettelegge slik at salget havner hos deg.


Vi hjelper deg med:

 • Digital markedsføring og strategi
 • Annonsering i søkemotorer
 • Søkemotoroptimalisering, SEO
 • Banner og display-annonsering
 • Annonsering i sosiale medier
 • Performance
 • Analyse og innsikt
rino-createurene-2016

Trenger du et oppdatert kurs om effektfull digital markedsføring? 

Kontakt, Rino Larsen
+47 906 09 441 // rino@creat.no

Tall som beviser:

90%

av de som benytter seg av en søkemotor har ikke bestemt seg for et produkt på forhånd.

56%

av den totale reklameinvesteringen (2019) utgjøres av annonsering på internett.

140

minutter bruker vi nordmenn gjennomsnittlig og daglig på internett.

Bli bedre kjent med kundene dine!

En kundereise består gjerne av flere faser – fra tidspunktet der man har et ønske eller en utfordring, til en fase der man søker en løsning og vurderer de forskjellige alternativene, for så å beslutte. Konkurransen er stor og konkurrentene ligger kun en tommelbredde unna. Det betyr at besøkende på din side antakelig også sjekker flere tilbydere. Da er det viktig å ha en strategi for å hente de tilbake til deg.

Snakk med oss om digital markedsføring
 
Med en god digital markedsstrategi kan du øke både omsetning og resultat. Du vil kunne treffe målgruppen din – på rett sted, til rett tid – med riktige argumenter. Analyser og målinger gjør at du blir bedre kjent med kundene dine, og lettere kan tilfredsstille deres ønsker og behov.
 

95 % av besøkende til et nettsted forlater siden uten å konvertere*

Konvert
Dette er eksempler på tre ulike kundereiser. Det er vanlig at en potensiell kunde besøker et nettsted flere ganger før konvertering uansett hvilket segment man er i. Vi måler alle aktiviteter for å optimalisere slik at vi henter tilbake interessentene. En kombinasjon av SEO og SEM skaper ofte gode resultater.

Performance marketing: No cure, no pay

I noen tilfeller kan annonseringen være enda mer målrettet: No cure, no pay-annonsering. Her betaler du kun for klikk som resulterer i konkrete salg eller konverteringer. Vi gjør hele jobben, du betaler kun en avtalt pris per lead eller salg. Vi har flere modeler for dette og svært gode resultater å vise til.
Les mer om Performance Marketing her.
 

SEM (Søkemotormarkedsføring)

Betalt, digital markedsføring i AdWords ovenfor de som er aktivt ute og søker etter dine produkter og tjenester. Her betaler man gjerne for klikk og i enkelte tilfeller for visninger. Det finnes flere muligheter for å treffe målgruppene dine, og Google har blant annet disse tjenestene for annonsering:
 

1. Google AdWords

2. Google Remarketing

3. Google Display

remarketing-createurene
Ved besøk på en nettside lastes en Cookie(kode) ned på din enhet. Ved besøk på en annen side som er knytt opp mot Google Display Network brukes koden til å vise en annonse som er relevant i forhold til hva du har besøkt. Dette er i mange tilfeller en svært lønnsom del av AdWords-kampanjer.

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Taktisk og strategisk søkemotoromptimalisering gir god rangering hos Google, og skaper flere relevante klikk fra organiske søk. En side som Google rangerer høyt, får bedre plassering og billigere klikk i AdWords – dvs. lavere kostnader.
Les mer om SEO her.
 

Annonsering i sosiale medier

Man kan annonsere demografisk i sosiale medier, som f.eks. ved å bruke alder, interesser, arbeidsplass, utdannelse med mer. Det gir gode muligheter til å treffe målgruppen din med høy presisjon. Man kan også optimalisere kampanjene underveis. For eksempel kan vi annonserer mot kvinner i alderssegmentet 30-45, bor i Lørenskog og som er utdannet innen økonomi.
Les mer om sosiale medier her

La oss lage noe bra sammen!

Dette sier kundene våre om oss:

«Fine Design selger hagemøbler i god design med bra kvalitet. Nettsiden vår trengte et løft, så i år byttet vi til Createurene og det er kanskje det smarteste vi har gjort! De er proffe fra A til Å – det er deilig å bare ha ett firma å forholde seg til. Den organiske trafikken på vår nettside har økt betraktelig, de har hjulpet oss med ny logo, laget filmer, kjører annonsering. I Createurene er det mennesker bak som du med en gang merker at du kan stole på.»
_____________

Marianne Aanerød, Gründer/daglig leder
Fine Design Hagemøbler

Vi leverer også:

vi%20leverer%20ogsa%CC%8A%20utlistning%20google%20ads

GOOGLE ADS

 • Synlighet når dine produkter eller tjenester søkes etter
 • Raskeste vei til økt salg eller henvendelser
 • Tett oppfølging med analyse og rapporter
Vi%20leverer%20ogsa%CC%8A%20utlistning%20webdesign

WEBDESIGN

 • En gjennomtenkt digital strategi
 • Korrekt teknisk oppbygging
 • Brukervennlighet
 • Analyse og målinger
 • Søkemotoroptimalisert innhold 
ekstern-markedsavdeling-fordeler-createurene

EKSTERN MARKEDSAVDELING

 • Effektiv utnyttelse av budsjett
 • Alltid tilgang til ekspertise og kompetanse
 • Målbart bedre økonomiske resultater
 • Lav risiko
p6

SOSIALE MEDIER

 • Bygger merkevare
 • Øker relevant trafikk til nettside
 • Bygger relasjoner og lojalitet
 • Skaper engasjement og interesse

Noen av våre jobber

Advokat Nicolaisen
Advokat Nicolaisen
Advokatfirmaet Nicolaisen vokser og har doblet antall kunder. Createurene utfører alle markedsaktiviteter og digital markedsføring – med fokus på SEO.
Advokat Nicolaisen
Advokatfirmaet Nicolaisen vokser og har doblet antall kunder. Createurene utfører alle markedsaktiviteter og digital markedsføring – med fokus på SEO.
Fornebuklinikken
Fornebuklinikken
Gjennom en strategisk, målrettet og segmentert Facebook-kampanje knekte Createurene koden for hvordan få fullbookede arrangementer for Fornebuklinikken.
Fornebuklinikken
Gjennom en strategisk, målrettet og segmentert Facebook-kampanje knekte Createurene koden for hvordan få fullbookede arrangementer for Fornebuklinikken.
Burmeister
Burmeister
Burmeister økte omsetningen med 60 % i 2019! Createurene har sørget for resultater: Utsendelser av nyhetsbrev, optimalisering av nettside og Google Ads.
Burmeister
Burmeister økte omsetningen med 60 % i 2019! Createurene har sørget for resultater: Utsendelser av nyhetsbrev, optimalisering av nettside og Google Ads.